Topheader
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com
Nyheter

Sjokoladenmin.no har nå kommet med ny layout, håper dere vil like denForretningsmuligheter

De fleste som er med abonnerer på sjokolade og er fornøyd med det. Det er imidlertid mulig å tjene penger på å anbefale sjokoladen til andre:Vi har produktkunnskaper og har satt oss inn i systemet og kan hjelpe deg i gang og hjelpe de du får med deg. Det holdes jevnlig kurs og de over deg stiller opp når du og de under deg trenger hjelp.


Tjene penger på å anbefale sjokoladen til andre:

Man kan bli med som kunde eller markedsføringsmedlem. Det koster bare 300,- kr å bli med som markedsføringsmedlem (man må kjøpe 2 sjokoladeesker ved innmelding til engrospris ca. 2.000,- + de 300,-) og man må deretter kjøpe en sjokoladeeske i måneden. For å tjene penger på dette må man få med minst 2 personer, en i hvert ben. Veldig sjenerøse bonuser. Som kunde får man tilsendt en eske sjokolade hver 4. eller 8. uke. Dette er nesten ukjent i Norge enda, så markedet er enormt. Det finnes ingen konkurrent på markedet! Og nesten alle liker sjokolade!!! Så for de som ønsker deg en ekstrainntekt og tenner på dette er det store muligheter... Mange steder i Norge finnes det ingen som distribuerer Xocai. Det som er viktig er at dette gir gjentagende inntekt hver måned.
Jeg anbefaler å få en plass i organisasjonen så fort som mulig. Det er foreløpig bare 3500 med på dette i Norge, men tallet stiger for hver dag.... Som kunde får du sjokoladen til engrospris og kan når som helst oppgradere til markedsføringsmedlem eller stoppe abonnementet.Fordeler ved "nettverksmarkedsføring":

Produsenten bruker ingen penger på markedsføring, halvparten av salget går tilbake til distributørene. (I 2009 var det 50.000.000 USD som gikk tilbake til distributørene).
Man kjøper varen rett fra produsenten, den kommer tilsendt fra lokalt lager i landet man bor. Når du kjøper en vare i butikken så er ofte 60-80% av varens pris markedsføring, frakt og fortjeneste i mange ledd. En vare som produseres i et annet land fraktes først til en distributør i landet, så fraktes den videre til Norge og en importør/grossist. Både distributør og importør skal tjene penger på produktet. Så fraktes det til en butikk, som også tjener penger. Vi kjøper varen fra MXIcorp i USA. 

Last ned kompensasjonsplanen

Last ned norsk presentasjon


Det koster kun 39 USD å bli med. (Man må kjøpe 2 esker sjokolade også)

Markedets beste kompensasjonsplan!! 50% av omsetningen går tilbake til distributørene.

Dette er viktig når du velger selskap:

1. Produktet - Xocai er et unikt produkt. Det er patentert og uten konkurranse. Markedet er allerede der, vi spiser masse sjokolade. Mange er ute etter sunnere produkter. Mange livsstils - sykdommer øker. Flere og flere er opptatt av helse.

2. Det står et solid firma bak det hele. MXI corp har eksistert i 5 år og er allerede gjeldfritt.

3. Timing. Mange snakker om baby-boomen etter krigen. Disse menneskene er nå i 60-åra og er opptatt av helse.

4. Kompensasjonsplanen. Hva kan man tjene på dette?

Det er 8 måter å tjene penger på i MXI:

1. Detalj-fortjeneste. Veiledende pris I Norge er 200 USD, mens medlemmer får kjøpt for 166 USD (inkl norsk mva og porto med posten - rett i postkassa).
 

2. Quick Check Bonus
Dette er en bonus for de kundene du melder inn i systemet.
Det er 3 måter å melde inn:
- som kunde (Affiliate) - kjøp av 1 eske Xocai og deretter autoship (automatisk tilsendt) en gang hver 4.de eller 8.de uke. Bonus 25 USD- som markedsføringsmedlem (Associate) - kjøp av 2 esker Xocai (1 til eget bruk, 1 til smakeprøver) og deretter autoship (automatisk tilsendt) en gang hver 4.de uke. Bonus 50 USD- som Business Bulder - kjøp av 6 esker Xocai (1 til eget bruk, 5 til smakeprøver/salg) og deretter autoship (automatisk tilsendt) en gang hver 4.de uke. Bonus 150 USD- som Executive - kjøp av 6 esker Xocai (1 til eget bruk, 11 til smakeprøver/salg) og deretter 2 esker autoship (automatisk tilsendt) en gang hver 4.de uke. Bonus 150 USD

 

 

For å få bonus må du være på autoship.3. INFINITY BONUS. For å få provisjon av salget må du bli Royal, det betyr å få med en i hvert ben. Når du har det, får du 10% Infinity Bonus av omsetningen i det svakeste benet. Se mer lenger ned.

4 ROYAL MAKER BONUS

Du får 40 USD ekstra for hver av de du får med som skaffer 2 nye i løpet av 4 uker.

5 EKSTRA BONUS FOR HVERT TREDJE MEDLEM DU FÅR MED (PÅ AUTOSHIP) USD 75.

Infinitybonus får du av sammenlagt omsetning (BV- bonusvolum - vanligvis 100 USD pr eske) av alle ledd nedover. Du får 10 % av det svakeste benet, i tilfellet over 55 USD. (10 % av omsetningen på 550 i høyre ben). Det som blir til overs, i dette tilfellet 220 USD, overføres til neste utbetaling som skjer hver 14 dag.

6 Executive Generation Bonus
Executive bonus er en belønning for de som når en sammenlagt omsetning på 2000 QV (kvalifiseringspoeng) i minste ben i 2 påfølgende uker. I QV regnes det ikke med frakt og andre omkostninger. 1 eske helsesjokolade gir 110 QV.
Den ekstra bonusen regnes som en prosentsats av fortjenesten til de du har rekruttert ("barn") og de som dine barn har rekruttert inntil man når en person som har tittelen Executive. Man får bonus av dennes omsetning, men ikke noen under. I tillegg til omsetningskravet på 2000 QV må man for alle titler ha med seg 2 personer fra 2 forskjellige familiegrener som har rang minst 2 trinn under. For å skjønne dette må du få en innføring i rang-systemet.

Rang.
Royal blir man ved personlig å få med 2 medlemmer, ett i hvert ben
Royal 500 blir man ved å oppnå 500 QV i svakeste ben (5 esker pr 2 uker) i med sammenlagt omsetning på 2 påfølgende uker.
Royal 1 K blir man ved å oppnå 1.000 QV i svakeste ben (10 esker pr 2 uker) i med sammenlagt omsetning på 2 påfølgende uker.

Executive er som tidligere nevnt 2.000 i QV (18 esker pr 2 uker) sammenlagt i 2 påfølgende uker og i tillegg minst 2 i 2 forskjellige familiegrener som har blir betalt som Royal 500. For hver medlem du får med starter du en ny familiegren. Dette har ikke noe med de 2 bena som finnes i systemet.

Neste trinn på skalaen er Bronze Executive. Her må omsetningen være minst 5.000 QV (46 esker pr 2 uker) i 2 påfølgende uker i svakeste ben og minst 2 Royal 1K i 2 forskjellige familiegrener. Bronze får bonus av omsetningen til fram til 2 generasjoner Executive, Silver 3 generasjoner, inntil Double Diamond med 7 generasjoner Executive

Silver Executive krever 10.000 QV i svakeste ben 2 påfølgende uker. (91 esker pr 2 uker)
Gold Executive 10.000 QV i svakeste ben pr uke, 2 uker på rad (91 esker i uka, 2 uker på rad)
Platinum Executive 15.000 QV i svakeste ben pr uke, 2 uker på rad (137 esker i uka, 2 uker på rad)
Diamond Executive 20.000 QV i svakeste ben pr uke, 2 uker på rad (182 esker i uka, 2 uker på rad)
Double Diamond Executive 25.000 QV i svakeste ben pr uke, 2 uker på rad (228 esker i uka, 2 uker på rad)
Presidential 50.000 QV i svakeste ben pr uke, 2 uker på rad (455 esker i uka, 2 uker på rad)
Ambassador 75.000 QV i svakeste ben pr uke, 2 uker på rad (682 esker i uka, 2 uker på rad)

Dette høres sikkert komplisert ut, men det er store muligheter for de som vil bruke en del tid på dette til å skaffe seg en rimelig bra ekstrainntekt. Kontakt oss for mer detaljert forklaring på bonusplanen og for spørsmål.

7 Leadership Pools
MXI setter til side 4 % av selskapets omsetningsvolum som fordeles fra og med Gold Executive og oppover.

Når man når Gold Executive, så får man 1 % av denne.

Vervepremier.
Gold Bullions. Når man verver en kunde får man en Gold Bullion, markedsføringsmedlem 2 GB, Business builder eller Executive 6 GB.
Kjøper man en eske får man også en GB.
Kommer man opp i 150 GB innen 28. november 2010, får man bli med på et ukes Cruise for 2 personer. Det er allerede nordmenn som har klart dette kravet etter å ha vært med i bare 4-5 måneder og mange som er rundt halvveis.
Se www.xocai.com under Associate - Incentives - Gold Bullion

8 Expansion senter
Kommer du veldig langt opp i organisasjonen og når 50.000 USD i gruppevolum i uken, så får man et ekstra expansion senter.


Hvor enkelt er det å tjene penger på dette?
Man skal ikke stikke under stolen at det kreves en del for å nå langt. Først og fremst må man kunne produktet veldig godt og man må etter hvert sette seg inn i systemet.
Det er imidlertid rimelig enkelt å få med medlemmer da produktet er veldig unikt og passer for alle.

La oss ta et eksempel som er rimelig på landejorda hvis du satser litt på dette:
Du får med deg 6 personer i løpet av 3 måneder og deretter 1 pr måned.
50-60% av de som blir med ønsker bare å få sjokolade hver måned og får ikke med noen, så 3 av de du får med deg får med seg 3 hver i løpet av 2 måneder og deretter 1 hver måned.
Etter 3 måneder er det 7 personer, etter 5 måneder er det blitt ca 8 + 3+3+3 som blir 17
Så vokser det kanskje med 10 i måned 6 til 27, med 13 i måned 7 til 40, med 18 i måned 8 til 58 osv.

Du ser at her kan det fort bli hundre og flere på et drøyt år. Så tittel Silver og 91 esker på 2 uker bør være innen rekkevidde for mange av dem som satser litt på dette.

Dette går ut på å duplisere, dvs at du får med deg 2 først og lærer opp disse og støtter dem så de får med seg sine 2 hver. Innimellom kommer det vanlig kunder og du får med flere.

Gjennomsnittlig inntjening pr tittel:
Det kan være forskjell på den tittelen du har oppnådd og hva du blir betalt som. I starten kon det komme med en del som kjøper mange esker slik at du fort får et høyt volum, men etter hvert er det volumet på autoship-ordrene som styrer inntjeningen (medlemmene kjøper 1-2 esker pr mnd, noen medlemmer mer). I eksemplene under er det hva man oppnår av omsetningsvolum som tilsvarer rang:

Royal - ca 500 pr mnd
Royal 500 - ca 1.000 pr mnd
Royal 1K - ca 2.000 pr mnd
Executive - ca 5.000 pr mnd
Bronze - ca 10.000 pr mnd
Silver - 20.000
Gold - 50.000
Platinum - 75.000  osv.

Du kan melde deg inn her http://mxi.myvoffice.com/tron/

Kontakt Tron for å få komplett informasjon på hva du må gjøre (mobil 92 01 38 39 mail: tron@tronmusic.no). Jeg veileder deg gjerne igjennom prosessen pr telefon og sender deg info om møter og annet du trenger å vite etter at du har fullført innmeldingen.