Topheader
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com
Nyheter

Sjokoladenmin.no har nå kommet med ny layout, håper dere vil like den



Vektkontroll

Utviklet spesielt for vektkontroll, velvære og idrettsfolk.
Med det beste proteinet som finnes (myseprotein-isolat) og kakao
Overvekt er en av de alvorligste helse-trusslene i moderne tid.
Gå ned i vekt og mål med protein, kakao og ekstremt høye antioksidantverdier.
NYHET
Xoçai™ High-Antioxidant Meal Replacement Shake
sertifisert med 56500 orac

(Måleenhet for antioksidanter utviklet av Brunswick Labatories USA - )


Se disse videoene på YouTube:

Video 1

Video 2



Xoçai™ High-Antioxidant Meal Replacement Shake

ingredients image

Dette er laget for de som vil gå ned noen kilo/centimeter, for de som trener og de som ønsker å være så sunne som mulig.

Før shak'en kom på markedet i USA ble det gjort en 12 ukers studie under tilsyn av 2 leger. Det deltok 50 personer i de fleste aldersgrupper. De gikk ned gjennomsnittlig 14,2 kilo og 14,7 cm INGEN av de 50 avsluttet prøveperioden før de 12 ukene var omme, hvilket i seg selv er sensasjonelt.

The X Protein Meal™ Shake, which boasts an amazing Total ORACfn score of over 50,000 per serving, can significantly boost your antioxidant (ORAC) intake—and lose weight at the same time!

Eating a 50,000 plus Total ORACFN diet every day is easy. You can do it by following the suggestions for high-antioxidant foods, and especially by incorporating the X Protein Meal Shake into your daily diet. It’s super high in antioxidants, and is proven to help lose pounds, boost energy and make you feel great.

With Xoçai, you will be eating at least 50,000 ORAC or more every day for the next 30 days (and you will want to continue longer). Remember, the ORAC measures how well components of food mop up the free radicals in the bloodstream. Eating 50,000 or more will significantly boost the antioxidant potency of your blood. This is one of those rare areas of nutrition where more truly is better.

Pris (28 posjoner)

USD 189,24 = ca 1.050,- NOK

DVS. 37,50 pr måltid!!!!


Xocai Nuggets - mange går også ned i vekt med jevnlig inntak av Nuggets

Xocai Nuggets are an extremely high cocoa content chocolate (70% Cocoa) which combine the exotic flavors of deep dark chocolate with Açai and Blueberries.

The Xocai Nuggets, the “Healthy Chocolate”, are an alternative to the traditional chocolate consumed which is low in the antioxidant rich unprocessed cocoa powder and high in sugar. Treat yourself and those you love to the “Healthy Chocolate”, Xoçai Nuggets.

Each 12-gram Xoçai Nugget is made with rich, dark, Belgian Chocolate and has 70 calories, 5 grams of fat, 1 gram of fiber and only 3 grams of sugar. There are 100 Nuggets per case.

Since the Nuggets are made from dark chocolate they are suitable for Vegetarians and Vegans.


Also, the Xocai Nuggets are considered a “Clean Product” since they have No Artificial Colors, No Artificial Flavors, No Preservatives, and No Sucralose.

Suggested Serving: Take 1 – 12g nugget (3) three times daily

(Click to View Ingredients)

Serving Size: 1 – 12g nugget

Nuggets Per Case: 100

Product Cost:

I Norge 166 USD inkl mva og frakt (hjem til nærmeste postkontor).

Se videoforklaring på Nuggets fra dr Warren:

Adampaulgreen.com - nuggets/

Her er doktorens forklaringer på dette med kalorier, karbohydrater og sukker:
Adampaulgreen.com - carbs-calories-and-sugars/


Send oss en e-post: (sjokolade@tkmusic.no)
eller ring 92 01 38 39 for mer informasjon. Eller trykk på "kontakt oss" i menyen øverst for kontaktsjema

Ønsker du å melde deg inn så bruk følgende link:
http://mxi.myvoffice.com/tron/

Kontakt Tron for å få komplett informasjon på hva du må gjøre (mobil 92 01 38 39 mail: tron@tronmusic.no). Jeg veileder deg gjerne igjennom prosessen pr telefon og sender deg info om websider, møter og annet du trenger å vite etter at du har fullført innmeldingen.



Mer info på :
www.helsesjokolade.net ,
www.sjokoladeglede.no ,
www.sjokolade4you.no,
www.coolchoc.com,
http://adampaulgreen.com/
Dr Steve Warren's sider ,
www.xocai.com
og masse på :
YouTube.com

http://Chocolate4Wealth.com
her lærer du også mer om forretningsmodellen.

http://Live4Chocolate.com

Her er det mye info og mange som uttaler seg; leger, næringsmiddel-eksperter, tannleger og mange andre.






Her er noen YouTube-linker:

Video 1 - Dr Warren forklarer hvorfor sjokoladen gir så gode resultater for kroppen.
Video 2
Video 3
Video 4
Video 5
Video 6
Video 7
Video 8
Video 9
Video 10 ( åpnes i nytt vindu hos youtube )
Video 11


Kilder/referanser i forskning:

Dr Steve Warren's sider

På google.no søk på "dark chocolate antioxidant" Du får 588.000 treff!!!!!!!!!

Fra Science Daily, datert 12. mars 2007 er følgende sitat hentet vedrørende et stoff som finnes i Xocai og stammer fra rå-kakao; epicathechin:
"The health benefits from epichatechin, a compound fornd in cocoa, is so striking that it might rival penicillin and anaesthesia in terms of importance of publish health, reports Marina Murphy in Chemistry & Industry, the magazine of the SCI.

Dr.Norman Hollenberg (Harvard Medical School) says: "We would agree that penicillin and anaesthesia are enormously important. But epicathechin could potencially get rid of 4 of the 5 most common diseases in the western world, how important does that make epicathechin? I would say very important"

Disse 4 sykdommene er: Slag, hjerteproblemer, kreft og diabetes 2.

www.forskning.no søk på "sjokolade" og "kakao" NB! Dette gjelder vanlig sjokolade med raffinert sukker og usunt fett. Xocai sjokolade er sunn!
Her kan du bla lese om:

Sjokolade er ikke lenger syndig. Forskere finner stadig nye grunner for å nyte
mørk, deilig sjokolade, og vi har de vitenskapelige argumentene for å hive ...


Men ikke stapp i deg altfor mye, ettersom det hittil bare er to sjokolademerker
- mørk sjokolade av merket Dove og bakesjokolade fra M&M - som har ...

Å spise sjokolade kan skjerpe hjernen. Flavanolene i sjokoladen utvider blodkar
i topplokket. Dermed øker blodstrømmen og hjernen får mer oksygen. ...

18. apr 2007 ... Lewis undersøkte de kroppslige reaksjonene til frivillige par i 20-åra både etter en real omgang klining og en syndig bit sjokolade,

19. feb 2007 ... Sjokolade er en glede, men det kan aldri bli helsekost ettersom vi har ... Å spise sjokolade kan skjerpe hjernen. Flavanolene i sjokoladen ...

12. nov 2003 ... Sjokolade, vin og te er godt for kroppen. ... En 40-grams sjokolade inneholder nemlig omtrent åtte gram med usunt, mettet fett, ...

Å spise sjokolade kan skjerpe hjernen. Flavanolene i sjokoladen utvider . ...
rødkål og grønnkål; Vin, te, spesielt grønn te, kaffe og sjokolade . ...

http://www.forskning.no/artikler/2006/februar/1141047880.48


Kakao er hjerneføde

National Institute for Public Health and the Environment i Nederland som har kartlagt kakaoinntaket til 470 eldre menn, som ble fulgt igjennom 15 år. Da viste det seg etter hvert at menn med jevnlige doser kakao i kosten, hadde lavere blodtrykk og mindre risiko for å dø av hjerte- og karsykdommer. Disse mennene så i det hele tatt ut til å ha en bedre sjanse til å overleve, mener forskerne, som har kontrollert at andre faktorer som vekt, røyking, alkohol, trening og kaloriinntak ikke påvirket resultatet.

Om vanlig sjokolade - hentet fra
www.manbir-online.com/nutrition/chocolate.htm.
Uthevningene er mine...

New research published in the Medical Journal "Lancet", shows that eating chocolate could prevent cancer and heart disease and contrary to popular belief also fights tooth decay.

Research conducted by scientist from Holland's National Institute of Public Health and Environment shows that chocolates contain antioxidants called Catechins and Phenols. These antioxidants could prevent heart diseases and cancer.

Until now tea was thought to contain the largest amount of these antioxidants but this new research indicates that dark chocolate has four times as much as compared to tea. The researchers found that dark chocolate had 53.5 mg of catechins per 100 gm, milk chocolate contains 15.9 mg per 100 gm, and the black tea contains 13.9 mg per 100 ml.

Chocolate like the red wine - which is said to protect against heart disease, also contains phenols. These reduce the presence of free radicals that damage cells and DNA. Phenols are said to prevent fat like substances in the blood stream from oxidizing and clogging the arteries.


Antioxidant/Anti-Aldring
- Free Radic Biol, Med. 15. mai 2009;46(10):1319-27.

Hjerte- og karsykdommer
- Int J Cardiol. 24. januar 2009;131(3):424-9.
- The American Journal of Clinical Nutrition, Vol. 88, No. 1, 58-63, Juli 2008.

Hjernens helsetilstand
- The Journal of Nutrition. Januar 2009;139(1):120-7.

Diabetes
- The Journal of American College of Cardiology. Juni 2008; 51(22):2141-2149.

Betennelser / Infeksjoner
- The Journal of Nutrition. Oktober 2008;138(10)1939-45.

Vektkontroll / Slanking
- The Journal of Nutrition. Mai 2005;21859:594-601.

Oral helse
- The Journal Fitoterapia. 3. mai 2009.